● ダウンプーラー
*オールステンレス製になっており、大変衛生的です。
*自動で皮剝を行うため、生産スピードが向上します。
●Down Puller / Steam Vacuum Cleaner
・The system is hygienic because it is all made of stainless steel.
・The skin removal is done automatically so it is very time efficient.
・By conducting the trimming process and steam pasteurization at the same time, it is very efficient.
● スチームバキューム
*蒸気による殺菌およびトリミングを同時に行えるようになっており
作業効率が向上します。
*トリミングで発生した肉片はバキュームで即座に吸引されるため、
飛散することなく衛生的です。
● 解体ライン
*解体ラインレールは床から5m以上の高さに設計されており、
対米輸出を考慮した設計となっています。
*解体ラインは一定時間経過すると次の工程へ自動で進むため、
枝肉への接触がなく衛生的です。
* 2ライン構造になっており、200頭/日を実現します。
●Slaughterhouse
・The slaughtering line is designed 5 m(16.40 ft) above the floor for US exportation.
・The slaughtering line moves automatically within a certain time interval, making it more hygienic since the carcasses do not touch each other.