施設案内
● 最大同時係留頭数125頭
● ミスト設備を備えて夏場でも温度の上昇を抑えます。
● 水飲み設備完備

・The maximum capacity is 125 heads.
・The temperature is maintained with a mist system during the summers.
・Pens are equipped with a drinking water system.

と畜場
● ダウンプーラー
*オールステンレス製になっており、大変衛生的です。
*自動で皮剝を行うため、生産スピードが向上します。
●Down Puller / Steam Vacuum Cleaner
・The system is hygienic because it is all made of stainless steel.
・The skin removal is done automatically so it is very time efficient.
・By conducting the trimming process and steam pasteurization at the same time, it is very efficient.
● スチームバキューム
*蒸気による殺菌およびトリミングを同時に行えるようになっており 作業効率が向上します。
*トリミングで発生した肉片はバキュームで即座に吸引されるため、 飛散することなく衛生的です。
● 解体ライン
*解体ラインレールは床から5m以上の高さに設計されており、 対米輸出を考慮した設計となっています。
*解体ラインは一定時間経過すると次の工程へ自動で進むため、 枝肉への接触がなく衛生的です。
* 2ライン構造になっており、200頭/日を実現します。
  ●Slaughterhouse
・The slaughtering line is designed 5 m(16.40 ft) above the floor for US exportation.
・The slaughtering line moves automatically within a certain time interval, making it more hygienic since the carcasses do not touch each other.

●内臓室
*処理機械や水槽、処理台などはオールステンレス製で衛生的です。
*残渣や脂、腹糞はエアーシューターで廃棄室へ送られるため、
 動線を汚さず衛生的です。
●Internal Organs Processing Room
・The machines are hygienic because containers and work tables are all made of stainless steel.
・Since the fat and paunch contents are moved to the disposal room by an air shooter, it keeps the floor clean.

枝肉せり市場
● 70インチ大型液晶2面、15.6インチモニター付き座席買参人  端末を80席設置。
● 50台の無線応札器により最大130人がせりに参加可能。
● 座席買参人端末により枝肉情報の詳細、買受履歴、相場情報が  確認出来ます。
● 自動アナウンスによるスムーズなせりの進行。
● インターネットを利用し、離れた場所からもせりの様子がリア  ルタイムで見ることができ、ご当地牛肉等のPR戦略となります。
・There are two 70-inch monitors in the room. 15.6-inch monitors with a device for buyers are equipped on all 80 seats.
・Built with 50 wireless bidding devices; a maximum of 130 people can participate in the auction.
・The details of carcasses, history of bidding, and market price are all explained on the devices.
・The PA system ensures the auction to run smoothly.
・The auctions are broadcasted on the internet simultaneously. Local brands can be promoted with this system.

http://www.akadanet.com/meatlive/himeji/

冷蔵庫
● 1箇所枝肉100頭分以上が入る冷蔵庫が4カ所あり合計約500   頭~600頭収容することができます。
● 冷蔵庫ごとに温度を変えることにより段階的に枝肉の温度を   下げます。
● 自動搬送コンベアを備え、と畜場から自動で冷蔵庫へと搬送   されます。
・There are 4 rooms which are able to store over 100 heads, so 500 – 600 heads can be stored in total.
・The temperature is different in each room, so carcasses are chilled in different levels.
・The carcasses can be moved from the slaughterhouse to the cold room automatically with the automatic transport system.

汚水処理施設
処理能力
Sewage Treatment Facility

処理フロー

和牛マスター株式会社          〒670-0821兵庫県姫路市東郷町1451-5
TEL:079-281-2941   FAX:079-281-2900
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